søndag, juli 23, 2006

Stæreunge

Photobucket - Video and Image Hosting
En dag i maj holdt jeg godt øje med vores stærekasser. Og jeg var heldig, (for det tog kun fra kl. 12.31 til 12.37) at se stæreungen blive fodret. Allerede næste dag var den nede på græsset og væk var de. Vi synes det er smadder hyggeligt, at have stæren boende i vore have, så manden bygger gerne flere, vi kan sætte op.

Jeg ville egentlig have blogget animationen fra photobucket, men uanset hvor meget jeg har prøvet, kan jeg ikke få Natur-ligvis frem. Jeg har de 2 andre blog, men hvor jeg opretter denne kan jeg ikke finde. Så måske Lis kan fortælle mig det *ss*.

Udstilling

Bedre sent end aldrig. I juni afsluttede jeg mit 2. grenvalg naturfag. Afslutningen bestod blandt andet i, at jeg skulle lave en udstilling af min biotop. Jeg lavede en fin lille strand, med ting fundet på min biotop. Jeg har været så glad for den, at den stadig står herhjemme på terrassen.

Selvom jeg ikke skal følge min biotop mere, er det ikke ens betydende med, at jeg ikke kommer med flere indlæg. Jeg har tænkt mig, at bruge denne blog, til indlæg der omhandler naturen. Og så kan jeg ikke holde mig fra stranden, så der kommer sikkert noget mere fra min biotop.